• kozmetički tretman
  • stručni nadzor dermatologa
  • nadogradnju ili mini-val trepavica
  • profesionalno šminkanje

Osim problema esteske prirode, naši kozmetolozi se bave i problematikom kože (akne, bore, kuperoze...), a u slučaju kožnih oboljenja prepisuje se posebna terapija.

Klasični tretman lica podrazumeva pripremu (facijalna masaža), čišćenje, piling masažu i ampulu. Vrsta prilaza određena je tipom i problemom kože. Posebna pažnja ukazuje se osetljivom tipu kože podložnom crvenilu i oticanju, kao i koži sa ožiljcima i flekama. Preparati koji se primenjuju detaljno su ispitani, a sva nova dostignuća prate se na svetskim kozmetičkim kongresima.

Voćne kiseline su namenjene svim tipovima kože, a posebno koži sa flekama i ožiljcima. Primenjuje se jednom nedeljno tokom šest nedelja uz kućno pakovanje koje se koristi svake večeri i jutra.

Hijaluronska kiselina primenjuje se na isti način, ali je namenjena zreloj koži, vraćajući joj elastičnost i mekoću. Za zrelu kožu tu je i poseban miolifting program, kao i 40 vrsta maski.

Nadogradnja trepavica vrši se dodavanjem snopa trepavica između več postojećih. Obično traju oko mesec dana.

Mini-val trepavica je tretiranje trpavica blagim kiselinama koje dovode do njihovog uvijanja, pa ukoliko imate duge ravne trepavice ovo je idealno rešenje za vas.

Profesionalno šminkanje uz korišćenje najbolje kozmetike namenjeno je posebnim prilikama: venčanje, matura, javni nastup, maskembal...

Trajna šminka (permanentni make up) traje od 3 do 5 godina u zavisnosti od tipa kože. Idealno sakriva blage nedostatke na licu i naglašava prirodnu lepotu.  Postupak traje 30 do 80 minuta, obavlja se sa lokalnom anestezijom i nije bolan. Ono što možete uraditi su konture usana, popunjavanje celih usana, linija ajlajnera i obrve.

 

­