Mini-val trepavica je tretiranje trpavica blagim kiselinama koje dovode do njihovog uvijanja i idelana je za sve oblike i dužine trepavica. Ukoliko želite da uz malo uloženog truda imate i bez šminke lepe trepavice, ovo je pravo rešenje za vas. Mogu se uvijati duge ili kratke, retke ili guste trepavice i to je tako primetno, a opet prirodno, jer ih minival potpuno podiže, daleko efikasnije od uvijača, a pogled postaje otvoreniji. Efekat minivala traje 2-3 meseca, a sam tretman oko jednog sata.
U tretman se podrazumeva i farbanje trepavica uz minival, za efektan izgled lagane šminke u svakoj prilici. Vaše je samo da se prepustite užitku, a naš stručni tim će se pobrinuti da drugi uživaju u vašem prisustvu. 

Poznato je to da su oči ogledalo duše, zato neka drugi steknu o vama najbolji utisak.

Nadogradnja trepavica vrši se dodavanjem snopa trepavica između več postojećih. Obično traju oko mesec dana. Sve žene (ili skoro sve) žele dugačke i guste trepavice, pa ukoliko niste zadovoljne izgledom svojih trepavica, a maskara ne daje dovoljno dobre rezultate, ovo je idealno rešenja za vas. Postupak je bezopasan i bezbolan ukoliko imate zdrave oči i normalnu kožu. Lepak ne dodiruje oko ili očni kapak i ne postoji nikakva kontraindikacija ukoliko nosite kontaktna sočiva.
Izbegavajte da vučete i/ili trljate trepavice kada se umivate, a nemojte koristiti ni maskaru i ni uvijač. Najveći broj maskara baziran je na petroleumskim uljima koja će rastvoriti lepak i uništiti trepavice, auvijač može znatno da uništi trepavice.
Prilikom uklanjanja šminke koristite preparate koji se baziraju na vodi.

­