Manikir podrazumeva skraćivanje i oblikovanje noktiju, sređivanje zanoktica i zadebljanja, poliranje finom turpijom i lakiranje lakom po želji. Za negu i oblikovanje prirodnih noktiju i nadogradnju, koristimo vrhunske materijale među kojima su i široke palete lakova i gelova u boji. Kreirajte šaru na svojim noktima, dodajte sljokice ili uradite elegantan francuski manikir. Pored manikira, nudimo vam nadogradnju noktiju, izlivanje, gel, gel u boji, crtanje, kao i parafisko pakovanje ruku koje će učiniti da vaša koža bude meka i glatka. 
Ruke su jedna od prvih stvari koje drugi ljudi primete na vama i zato je neophodno posvetiti im posebnu pažnju uz parvilnu negu.

Stopala su uvek opterećena stajanjem, hodanjem, obućom koja steže, a u kućnoj atmosferi ili tokom letnjih i prolećnih dana su vrlo zapažena. Negovana stopala i uredno nalakirani nokti su prizor koji ostavlja dobar utisak. Zadebljale pete ili urasli nokti nisu samo estetski već i medicinski problem. U zavisnosti od toga da li imate poblem ili ne, nudimo vam estetski pedikir i medicinski pedikir. Takođe, preporučujemo vam i parafinsko pakovanje koje će učiniti da vaša stoplala budu meka i baršunasta.

Neka vaša stopala budu lepa i negovana.

­