Mini-Val

Mini-Val je tretiranje trepavica blagim kiselinama čime se one uvijaju. Idealno za sve oblike i dužinu trepavica, pa čak i kod jako sitnih i malih.
Ukoliko želite da uz malo uloženog truda imate i bez šminke lepe trepavice, odlučite se za minival trepavica. Minival je moderna metoda koja omogućava uvijanje trepavica bez obzira na njihovu dužinu. Mogu se uvijati duge ili kratke, retke ili guste trepavice i to je tako primetno, a opet prirodno, jer ih minival potpuno podiže, daleko efikasnije od uvijača, a pogled postaje otvoreniji. Efekat minivala traje 2-3 meseca, a sam tretman oko 1h. U tretman se podrazumeva i farbanje trepavica uz minival, za efektan izgled lagane šminke u svakoj prilici.
Vaše je samo da se prepustite užitku, a naš stručni tim će se pobrinuti da drugi uživaju u vašem prisustvu.
Poznato je to da su oči ogledalo duše.
Neka drugi steknu o Vama najbolji utisak!!!

 

Nadogradnja trepavica vrši se dodavanjem snoma trepavica između već postojećih. Obično ostaju oko mesec dana
Sve žene (ili skoro sve) žele dugačke i guste trepavice .Ukoliko niste zadovoljne izgledom svojih trepavica, a maskara ne daje dovoljno dobre rezultate, postoji mogućnost nadogradnje trepavica. Nadograđene trepavice traju oko četiri nedelje..
Ovaj postupak je bezbolan i bezopasan - ukoliko imate zdrave oči i normalnu kožu. Izbegavajte da vučete i trljate trepavice kada se umivate. Izbacite maskaru i uvijač, takođe. Uvijači mogu da ih oštete, a pošto je najveći broj maskara baziran na petroleumskim uljima, ona će rastvoriti lepak i uništiti trepavice. Što se tiče skidanja šminke, koristite odstranjivač šminke baziran na vodi. Nadogradnja trepavica je bezbedna jer lepak ne dodiruje oko ili očni kapak, i ne postoji nikakva kontraindikacija nošenju sočiva. Ako želite guste i lepe trepavice, nadogradnja je pravo rešenje za vas. Sve što potom treba da učinite jeste to da trepnete nekoliko puta i uživate u divljenju svoje okoline.