Manikir(nega ruku),
Ruke su jedna od prvih stvari koje drugi ljudi primećuju na Vama. Posvećujete li dovoljno pažnje svojim rukama i noktima? Nokti su Vam tanki, listaju se ili pucaju. Dodite u naš studio lepote , gde možete u modernom i opuštajućem ambijentu učiniti najviše za svoje nokte.
Za negu i oblikovanje prirodnih ili nadogradnju noktiju, koristimo vrhunske materijale među kojima su i  preko 120 nijansi lakova. Ne zaboravite da lepi i negovani nokti predstavljaju Vaš odnos prema samoj sebi i  daju utisak jedne zdrave,moderne i poslovne žene.

Usluge koje pružamo kada je manikir u pitanju su nadogradnju noktiju, gel, gel u boji, izlivanje, crtanje, parafinsko pakovanje ruku... Manikir podrazumeva skraćivanje i oblikovanje noktiju, sređivanje zanoktica i zadebljanja, poliranje finom turpijom i lakiranje lakom po želji. Kreirajte šaru na svojim noktima, dodajte sljokice ili uradite elegantan francuski manikir. Izdvajamo nadogradnju noktiju gelom koji ne oštećuje nokte a lepi nokti vam traju i po mesec dana. Posebno pogodno za kratke, ispucale nokte ili za odvikavanje od grickanja.