APARTMANI

Estetik studio-spa centar postoje vec 13g, kafe Perla 7g Apartmani Perla su napravljeni 1.03.2013. smešteni su u samom centru  Pančeva, stari grad, pored pancevacke gimnazije na 100m od crkve sa dva tornja, muzeja i centralnog gradskog parka na 250m od obale reke Tamis. 6km od Industrijske zone u Pančevu, 13km od centra Beograda i 36km od međunarodnog aerodroma u Beogradu "Nikola Tesla".
Perla Apartmani nalaze se u samom centru grada centra grada Pančeva, tako da vam auto nije potreban. Posebno se obraćala pažnja na kvalitet gradnje, zvučnu i toplotnu izolaciju.  Opremljena je modernim sigurnosnim sistemom video nadzor, sigurnosne kamere, sigurnosne brave i svaki apartman poseduje sef.

O Pančevu

Grad Pančevo nalazi se na jugu Vojvodine, na ušću reke Tamiš u Dunav. Udaljen je od Beograda, glavnog grada Republike Srbije, samo 13km. Pančevo predstavlja privredni, kulturni i administrativni centar Južnog Banata i jedan je od najvažnijih industrijskih centara Republike Srbije. U Industrijskoj zoni smeštene su fabrike: Rafinerija, Azotara i Petrohemija.

Struktura smeštaja

Apartmani 5
Apatmani  Pančevo su kompletno opremljeni, nameštajem, kućnim uređajima, posteljinom, sudovima... prostrani i udobni,  tako da zadovolje sve potrebe gostiju kako za kratki tako i za duži boravak u njima. Idealni su za porodične i grupne posete . Svi apartmani se razlikuju po površini, strukturi i opremi.  Trudili smo se da ponudimo razlicito za sve ukuse, po izboru.

Kapacitet: 5 apartmana
Površina: od 27m2 do 51m2

 ORGANIZACIJA APARTMANA br 1,    br.2   i  br.3
27m2-30m2  Bracni krevet sa posteljinom,  natkasne, noćne lampe, dve fotelje, sto i plakar, slike. Apartman br 3. dvosed i fotelja (umesto dve fotelje)
Kupatilo: bojler,  ormaric, fen za kosu,  peškiri;
Terasa: sto sa stolicama. Maksimalno dvoje ljudi.

 

ORGANIZACIJA APARTMANA:br 4  i  br. 5
51m2. Dnevna soba sa trpezarijom: sto sa četiri stolice, garnitura za sedenje sa ležajem na izvlačenje, komoda, plakar, TV-LED 1,16 u dnevnoj sobi, Kuhinja:  frižider, šporet na struju, svi potrebni sudovi;
Spavaća soba : bracni krevet sa posteljinom,  natkasne, noćne lampe, slike. apartman br 5 TV-LED i u spavacoj sobi.
Kupatilo: bojler,  fen za kosu, peškiri;
Terasa: sto sa stolicama. Maksimalno petoro ljudi.

Svi apartmani poseduju:
Grejanje
WiFi Internet,
TV IPTV

Dodatne usluge po potrebi:
Sve usluge spa centra i estetik-studia
Usluge peglanja i pranja veša,
Transport do Aerodroma u Beogradu

U sklopu zgrade  je kafic, picerija, spa centar i estetik studio, poseban prostor predviđen za smeštaj bicikla,  bašta sa bastenskim garniturama za svaki apartman.
u cenu je uracunata jutarnja kafa, koja se moze popiti u kaficu ili doneti u sobu, mini teretana, sauna i bazen sa hidro-masazom svakoga dana od 9h do 15h.
Tip smeštaja Cena Način plaćanja u zavisnosti od odabira apartmana
od 1 do 7 dana / Apartman ----------------- 40 - 65 EurDnevno
od 7 do 14 dana / Apartman-----------------30-50 EurDnevno
od 15 do 30 dana / Apartman----------------25-40 EurDnevno

Preko 30 dana cena po dogovoru.
Za najam više apartmana cena je po dogovoru.
U cenu je uračunata boravišna taksa.